Premiär för bloggen 2015.

Planeringen inför Nattpuls 2015 är i full gång. Vi ser tillbaka på premiäråret med ett leende på läpparna. Första året blev så bra som vi hoppades. De sista dagarna innan loppet var väldigt intensiva så jag och Anders hann aldrig njuta så mycket av arrangemanget som vi hade velat, det är alltid nervöst första gången man gör något nytt och inte vet hur utfallet ska bli. Det var först på natten efter loppet som vi kände att vi kunde njuta lite extra.

För att anordna ett sådant här arrangemang krävs en enorm arbetsinsats och en noggrann planering samt ett stort stöd från sponsorer, kommun, funktionärer mm. Vi har lärt oss väldigt mycket under det första året och även fast Nattpuls 2014 var väldigt lyckat så fanns där brister och saker som vi inte tänkt på och som behöver förbättras. Under hösten så har vi skickat ut en utvärdering till alla som deltog 2014 där svarsfrekvensen varit hög vilket vi är ytterst tacksamma för.

Den feedbacken vi har fått gör att vi tillsammans kan utveckla/förbättra/förändra loppet efter de önskemål och behov som deltagare, funktionärer och sponsorer önskar.

Vi vill givetvis att loppet blir mer professionellt, samtidigt som vi fortfarande skall hålla fast vid att det är ett arrangemang för alla, män som kvinnor, elit som amatör, gammal som ung. Det viktigaste för oss som grundare av Nattpuls är att skapa en upplevelse där glädje, gemenskap och hälsa står i centrum, där alla ska känna sig delaktiga. Vill fortsätta göra ett unikt lopp tillsammans med er även 2015.

Sölvesborg är en kommun som verkligen vill satsa för att bli attraktivt att bo och verka i, i denna satsningen ska Nattpuls vara en självklar del och ett självklart samtalsämne var vi än befinner oss.

Håll utkik på vår hemsida och Facebook för nu kommer vi så smått börja vår resa mot Nattpuls 2015, som går av stapeln lördagen den 15 augusti. Det går nu även bra att anmäla sig på vår hemsida.

Må gott, så ses vi snart igen.