Förra årets nyhet med barn- och juniorlopp blev ett kul inslag under Nattpuls. Därför kör vi vidare även i år med detta.

Anmälningsavgift för barn är 150:-. Då ingår tröja, nummerlapp, medalj och glass. 

Observera att ingen tidtagning sker eller att barnens tider blir registrerade.

Anmälan och hämtning av tröjan kan göras på Stortorget från 12.00 lördagen den 18 augusti och fram till 15.30. Vi kommer också ha en allmän tröjutlämning för alla lopp fredagen den 17 augusti mellan 16.30-17.30 på Stortorget. 

Observera att vi inte kan garantera tröja eller storlek om anmälan görs efter 5 augusti. Troligen finns det tröja till barnen men inte säkert i rätt storlek. De två minsta storlekarna som finns i anmälningssystemet är inte från Craft då de inte har så små storlekar i sitt sortiment. 

Gemensam uppvärmning startar på Stortorget ca 15.30 så vi ser gärna att man är på plats då. Det går att anmäla sig till barnloppen fram tills uppvärmningen startar.

Barnloppet för de mindre barnen (3-7år) startar först klockan 16.00. Loppet är ca 330 meter och det är tillåtet att föräldrarna springer med barnen hela vägen om så behövs. 

För de äldre barnen 8-15 år startar loppet ca 16.15. Banan är ca 1480 meter där man springer samma sträcka två gånger och går in på torget och varvar en gång. 

Karta över loppen finns på hemsidan under ”Om loppet” ”Bansträckning”. 

Efter loppet får alla barnen varsin medalj samt en glass som belöning, väl mött.